Akıllı Yazarkasalar Mobiliva ile Daha Önce Yapılmamış Akıllı Pazarlama Aktiviteleri Sunuyor

Mobiliva geliştirmiş olduğu OTS Platformu ile markalara, zincir marketlere sunduğu gibi ödeme araçlarına da özel, akıllı yazar kasalar üzerinde akıllı pazarlama aktiviteleri sunuyor. “15 Eylül – 15 Ekim” tarihleri arasında tüm market alışverişlerinde Visa Banka Kartını kullananlar 30 TL indirim kazandı.

“VİSA Banka Kartını kullanın, 30 TL indirim kazanın!” sloganıyla duyurulan kampanyada, tüm market alışverişlerinde 3 defa 50 TL ve üzeri market alışverişi yapan VİSA müşterilerine gönderilen bir SMS PİN bilgilendirmesi ile CarrefourSA ’larda 30’lik bir indirim hediyesi veriliyor. Kampanya ile müşterilerin VİSA Banka kartı ile alışveriş sıklığı arttırılarak, CarrefourSA mağazalarına yönlenmeleri sağlanıyor.

Mobiliva OTS, 19 banka, ödeme aracı VISA ve zincir mağaza CarrefourSA ’yı akıllı pazarlama aktiviteleri çerçevesinde bir araya getiriyor. Mobiliva OTS ile Dünya devi Visa ve CarrefourSA bir aktivitede buluştu. Mobiliva OTS ile pazarlama kampanyalarına yeni bir boyut geliyor. Artık markalar, mağazalarının dışındaki aktivitelerle, müşterilerini bir başka mağazada ödüllendirerek bütünleşik senaryolar gerçekleştirilebiliyor.

Mobiliva’nın ARGE’sini kendi yazılım gücü ve %100 Türk Sermayesi ile geliştirmiş olduğu OTS , 3 yıldır 9 Ulusal Zincir 5.800 adet Mağazada hizmet veriyor. Şu an 12.250 yazar kasa 5800 mağaza 81 ilde 9 ulusal zincir ile pazarın %60’ına penetrasyon sağlamış durumda. VISA projesi ile birlikte Mobiliva, OTS dijital kampanyalar konusunda başarılı bir referans daha ekliyor.

Müşteri destek ekibimize kullanım ve destek için 7/365 mesai saatleri içerisinde (08.00 – 18.00) aşağıdaki iletişim bilgilerinden her zaman ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimiz ile ilgileniyor musunuz? Bir sorunuz mu var?