İstanbul Ticaret Üniversitesi – Mobiliva İşbirliği

Mobiliva, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı. İki kurum bu işbirliği ile firma çalışanlarının üniversite yüksek lisans programlarında yer alması ve programları dahilinde her iki kurumun ilgi alanlarını birleştiren projeler yapmaları için imkan sağlamayı amaçlıyorlar.

Bu amaçla imzalanan protokole göre İstanbul Ticaret Üniversitesi lisansüstü programları için, program ve kontenjan müsaitliği dâhilinde Mobiliva çalışanları ile çalışanların eş ve çocuklarına; %60 oranında indirim imkanı sunacak.

Mobiliva sektöre ve ilgili akademik çevrelere yönelik düzenlenecek toplantı, konferans, seminer, söyleşi vb. organizasyonlarda, Firmanın inisiyatifinde Üniversitenin talebi doğrultusunda Üniversiteye üst düzey yönetici konusunda konuşmacı desteği sağlayacak. Mobiliva, Üniversitenin iş dünyası gezileri kapsamında öğrencilerin iş hayatını tanımaları, gözlemlemeleri, uygulamadaki işleyişi görerek bilgi edinebilmelerine yönelik yapılan organizasyonlarda işyeri merkezi veya şubelerinde; uygun durumlarda ziyaret imkânı sağlamaya çalışacak.

Mobiliva faaliyette bulunduğu iş sektöründe, kendi ihtiyaç ve koşulları dahilinde Üniversite öğrencilerine staj imkânı sunacaktır. Bu stajlar kapsamında Firma ile görüşülerek kaç stajyer öğrenci alınacağı mutabakat ile belirlenecek ve Üniversitenin Kariyer Planlama Merkezine bildirilecek.

Müşteri destek ekibimize kullanım ve destek için 7/365 mesai saatleri içerisinde (08.00 – 18.00) aşağıdaki iletişim bilgilerinden her zaman ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimiz ile ilgileniyor musunuz? Bir sorunuz mu var?