Visa, Kampanyasını Mobiliva OTS İle Gerçekleştiriyor

Visa, tüm CarrefourSA marketlerinde ’20 TL İndirim’ Kampanyası’nı Mobiliva OTS Platformu ile yapıyor.

Mobiliva tarafından geliştirilen ve Türkiye’de 25 ulusal ve yerel zincir mağazanın yazarkasaları üzerinde kurulu OTS Platformu Sanal TL yüklemelerinin yanı sıra Dijital Kampanyalar yapmaya olanak veriyor. VISA, 3 ay boyunca sürecek olan Banka kartı süpermarket kampanyasını 1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriyor. Kampanyaya 17 banka katılım gösterirken, dünya lideri ödeme sistemi Visa, kampanyaya katılan ve koşulları yerine getiren banka kartı sahiplerine CarrefourSA Marketlerinde geçerli 20 TL indirim çeki sağlıyor.

Visa’nın , “Market alışverişlerinizde VISA banka kartınız ile her ay 20 TL indirim!” sloganı ile duyurduğu kampanya kapsamında, 1 Şubat – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında her ay herhangi bir süpermarkette Visa banka kartı ile 3 kez 30 TL ve üzeri alışveriş yapan kişiler, tüm CarrefourSA marketlerinde geçerli 20 TL indirim çeki almaya hak kazanıyor. Kazanan müşterilere 20 TL indirim çekleri cep telefonu mesajı ile bildiriliyor. Mesaj içinde kişiye özel PIN (şifre) CarrefourSA Marketlerinde kasa görevlisine gösterildiğinde, 20 TL indirim OTS Platformu sayesinde uygulanıyor. Kampanya sayesinde Visa logolu banka kartının alışverişlerde kullanım alışkanlığının arttırılması hedeflenirken aynı zamanda müşteriler CarrefourSA Marketlerinden alışveriş yapmaya yönlendiriliyor. Pazarlama kampanyalarına yeni bir boyut getiren Mobiliva OTS Platformu, markaların müşterilerini zincir mağazalarda ödüllendirmesine olanak sağlıyor.

Mobiliva OTS Platformu, 81 ilde faaliyet gösteren, 25 ulusal ve yerel zincir marketin 8.500 mağazasında 19.350 yazarkasada 4 milyonun üzerinde kişiye hizmet veriyor ve pazarın %70’ine penetrasyon sağlayarak dijital kampanyalara yeni bir soluk getirmeye devam ediyor.

Müşteri destek ekibimize kullanım ve destek için 7/365 mesai saatleri içerisinde (08.00 – 18.00) aşağıdaki iletişim bilgilerinden her zaman ulaşabilirsiniz.

Ürünlerimiz ile ilgileniyor musunuz? Bir sorunuz mu var?